Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 22 oldal: 216 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Toxicity
Rendezés:
Könyv
Cím:
Inorganic Chromium(VI) Compounds
Terjedelem:
113 p. 28 cm 30
Terjesztés:
ISBN 978 92 4 153078 1
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
WHO study group on tobacco product regulation : report on the scientific basis of tobacco product regulation : fourth report of a WHO study group
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
v, 83 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209670
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : seventy-fifth[75th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 101 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209694
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Health effects of black carbon
Szerzők:
Nicole AH Janssen, Miriam E Gerlofs-Nijland, Timo Lanki, Raimo O Salonen, Flemming Cassee, Gerard Hoek, Paul Fischer, Bert Brunekreef, Michal Krzyzanowski
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2012
Terjedelem:
86 p. 30 cm
Terjesztés:
ISBN 9789289002653
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
DDT in indoor residual spraying : human health aspects
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
x, 295 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241572415
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-fourth [74th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
148 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209663
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third [73rd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 227 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209601
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second [72nd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
105 p.
Terjesztés:
ISBN 97824120595
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Some aromatic amines, organic dyes, and related exposures
Szerzők:
International Agency for Research on Cancer
Terjedelem:
692 p. + cum. index 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9789283212997
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008.
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
xi, 276 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241598941
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: