Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 2 oldal: 13 db )
Keresési feltétel: Szerző: Food and Agriculture Organization of the United Nations
Rendezés:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization (Geneva) (CHE) ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
X, 124 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209908
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 75 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209830
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Strategies for assessing the safety of foods produced by biotechnology : report of a joint FAO/WHO consultation [held in Geneva from 5 to 10 November 1990]
Szerzők:
[szerk. World Health Organization], [Food and Agriculture Organization of the United Nations]
Megjelenés:
Terjedelem:
59 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of Vibrio vulnificus raw oysters : interpretative summary and technical report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
114 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563109
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods : interpretative report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2004
Terjedelem:
48 p.
Terjesztés:
ISBN 9251051267
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm water shrimp for international trade : interpretative summary and technical report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563125
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: