Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-3-ig ( összes: 1 oldal: 3 db )
Keresési feltétel: Szerző: FAO
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third [73rd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 227 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209601
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second [72nd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
105 p.
Terjesztés:
ISBN 97824120595
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008.
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
xi, 276 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241598941
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: