Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 7 oldal: 61 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Diet
Rendezés:
Könyv
Cím:
Assessing the economic costs of unhealthy diets and low physical activity : An evidence review and proposed framework
Szerzők:
Christine Joy Candari, Jonathan Cylus, Ellen Nolte
Terjedelem:
114 p.
Terjesztés:
ISBN 978 92 890 5042 5
Sorozat:
Studies ; 47.
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Assessment of the impact of a public health product tax : Final report, Budapest, November 2015
Szerzők:
közread. National Institute for Food and Nutrition Science Directorate General (Budapest) WHO Regional Office for Europe
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2016
Terjedelem:
30 p.
Példányok:
Könyv
Cím:
Mozgásterápia alkalmazása a népbetegségekben
Szerzők:
szerk. Járomi Melinda
Terjedelem:
246 p.
Terjesztés:
ISBN 978-963-642-785-6
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : Eightieth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
közread. World Health Organization (Geneva) (CHE) Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
XII, 114 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209953
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Report of the commission on ending childhood obesity
Megjelenés:
Terjedelem:
68 p.
Terjesztés:
ISBN 978 92 4 151006 6
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
European Food and Nutrition Action Plan 2015–2020
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2015
Terjedelem:
40 p.
Terjesztés:
ISBN 978-92-890-5123-1
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization (Geneva) (CHE) ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
X, 124 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209908
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 75 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209830
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Nutrition and immunity in man
Szerzők:
by Lillian Langseth
Megjelenés:
Brussels : ILSI Europe, [s.a.]
Terjedelem:
26 p. 21 cm
Terjesztés:
ISBN 1-57881-058-2 fűzött
Nyelv:
angol
Példányok:
Könyv
Cím:
Rákbetegek diétáskönyve : több mint 100 recept, mely segít az étkezési nehézségeket leküzdeni és az egészséget helyreállítani
Szerzők:
Clare Shaw, Maureen Hunter ; [ford. Jávor Tibor]
Megjelenés:
Budapest : Golden Book, 1995
Terjedelem:
120 p. ill. 20 cm
Terjesztés:
ISBN 963-8232-26-9 fűzött :
Nyelv:
magyar
Példányok: