Keresés
Nutrition and and Food Safety
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-6-ig
( összes: 1 oldal: 6 db )
Keresési feltétel: Összes: Nutrition and Food Safety
Keresési feltétel: Összes: Nutrition and Food Safety
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
71267
Könyv
Mű kulcs:
Marketing of foods high in fat
Cím:
Marketing of foods high in fat, salt and sugar to children : update 2012-2013
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2013
Terjedelem:
V, 34 p. 29 cm
Terjesztés:
ISBN 978 92 890 009 3
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
64594
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addWorld Health Or
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization (Geneva) (CHE) ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2015
Terjedelem:
X, 124 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209908
Sorozat:
WHO Technical Report Series ; 990.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
57393
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addWorld Health Or
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2013
Terjedelem:
vii, 75 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209830
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
43539
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain veterinaWorld Health Or
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : seventy-fifth[75th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2012
Terjedelem:
vii, 101 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209694
Sorozat:
WHO Technical Report Series ; 969.
Nyelv:
eng
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
41975
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addWorld Health Or
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-fourth [74th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2011
Terjedelem:
148 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209663
Sorozat:
WHO technical report series ; 966.
Nyelv:
eng
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3285
Könyv
Mű kulcs:
Safety and nutritional adequacWorld Health Or
Cím:
Safety and nutritional adequacy of irradiated food
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1994
Terjedelem:
161 p.
Nyelv:
angol
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink: