Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 2 oldal: 13 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: No-observed-adverse-effect level
Rendezés:
Könyv
Cím:
Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food : Eighty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
közread. World Health Organization (Geneva) (CHE) Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
XI, 110 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209977
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : seventy-fifth[75th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 101 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209694
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Principles of characterizing and applying human exposure models
Megjelenés:
Terjedelem:
iv, 70 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563117
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Principles for the assessment of risks to human health from exposure to chemicals
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
110 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Phenylhydrazine
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
27 p.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
High-dose irradiation: wholesomeness of food irradiated with doses above 10 kGy [elektronikus dokumentum] : report of a Joint FAO/IAEA/WHO Study Group
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
197 p.
Terjesztés:
ISBN 9241208902
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : sixty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
80 p.
Terjesztés:
ISBN 9241209399
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : sixty-second report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[World Health Organization]
Megjelenés:
Geneva : Wold Health Organization, 2004
Terjedelem:
72 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9241209259
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food : sixtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
59 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9241209186
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain mycotoxins in food : fifty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
62 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9241209062
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: