Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig
( összes: 2 oldal: 11 db )
Keresési feltétel: Series: Microbiological risk assessment series
Keresési feltétel: Series: Microbiological risk assessment series
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
31449
Könyv
Mű kulcs:
Salmonella and campylobacter iWorld Health Or
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 19.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31447
Könyv
Mű kulcs:
Risk characterization of microWorld Health Or
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 17.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31445
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessment of CampylobactWorld Health Or
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 12.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31443
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessment of CampylobactWorld Health Or
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3253
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments of Vibrio vulWorld Health Or
Cím:
Risk assessments of Vibrio vulnificus raw oysters : interpretative summary and technical report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
114 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563109
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3251
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments of Listeria mFoodand Agriculture
Cím:
Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods : interpretative report
:
Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Rome : FAO, 2004
Terjedelem:
48 p.
Terjesztés:
ISBN 9251051267
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3249
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments of choleragenWorld Health Or
Cím:
Risk assessments of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm water shrimp for international trade : interpretative summary and technical report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563125
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3247
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments for salmonellWorld Health Or
Cím:
Risk assessments for salmonella in eggs and broiler chickens : interpretative summary
:
World Health Organization. Food Safety Programme
Szerzők:
[szerk. World Health Organization. Food Safety Programme], [Food and Agriculture Organization of the United Nations]
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2002
Terjedelem:
44 p.
Terjesztés:
ISBN 9291562307
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3245
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments for salmonellWorld Health Or
Cím:
Risk assessments for salmonella in eggs and broiler chickens
:
World Health Organization. Food Safety Programme
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2002
Terjedelem:
302 p.
Terjesztés:
ISBN 9291562293
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1645
Könyv
Mű kulcs:
Hazard characterization for paJointFAO/WHO Secreta
Cím:
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines
:
Joint FAO/WHO Secretariat on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Food
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2003
Terjedelem:
61 p.
Terjesztés:
ISBN 9241562374
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink: