Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 2 oldal: 11 db )
Keresési feltétel: Series: Microbiological risk assessment series
Rendezés:
Könyv
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of Vibrio vulnificus raw oysters : interpretative summary and technical report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
114 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563109
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods : interpretative report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2004
Terjedelem:
48 p.
Terjesztés:
ISBN 9251051267
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm water shrimp for international trade : interpretative summary and technical report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563125
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments for salmonella in eggs and broiler chickens : interpretative summary
Szerzők:
[szerk. World Health Organization. Food Safety Programme], [Food and Agriculture Organization of the United Nations]
Megjelenés:
Terjedelem:
44 p.
Terjesztés:
ISBN 9291562307
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments for salmonella in eggs and broiler chickens
Megjelenés:
Terjedelem:
302 p.
Terjesztés:
ISBN 9291562293
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines
Megjelenés:
Terjedelem:
61 p.
Terjesztés:
ISBN 9241562374
Nyelv:
eng
Példányok: