Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-2-ig ( összes: 1 oldal: 2 db )
Keresési feltétel: Szerző: Marosvölgyi Tamás
Rendezési szempont:
Cikk
Cím:
Növényi alapú húshelyettesítők szerepe az ultrafeldolgozott élelmiszerek megítélésében
Szerzők:
Koczka Viktor [et al.]
Folyóirat címe:
Orvostovábbképző Szemle
Számozás:
32. évf. 10. szám - 2025 (p. 59-64.)
Terjedelem:
p. 59-64.
Nyelv:
magyar
Könyv
Cím:
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Szeged, 2022. október 20-22. : programfüzet és összefoglalók
Szerzők:
szerk. Bíró Lajos [et al.] ; [közread. a Magyar Táplálkozástudományi Társaság]
Megjelenés:
Terjedelem:
76 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5606-12-0 fűzött : 0,- Ft
Nyelv:
magyar
Analitikák:
Példányok: