Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-9-ig
( összes: 1 oldal: 9 db )
Keresési feltétel: Szerző: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Keresési feltétel: Szerző: Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
1130
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of Certain VeterinaJoint FAO/WHO E
Cím:
Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food : sixtieth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2003
Terjedelem:
59 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9241209186
Sorozat:
WHO technical report series ; 918.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1118
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain veterinaJoint FAO/WHO E
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food [elektronikus dokumentum] : forty-eighth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives 1997 Geneva, Switzerland
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1998
Terjedelem:
73 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 879.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1112
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain veterinaJoint FAO/WHO E
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : fifty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives 2000, Geneva, Switzerland
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2001
Terjedelem:
96 p.
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1088
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addJoint FAO/WHO E
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : sixty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2004
Terjedelem:
176 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 922.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1084
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addJoint FAO/WHO E
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants [elektronikus dokumentum] : forty-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives 1996 Geneva Switzerland
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1997
Terjedelem:
69 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 868.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1082
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addJoint FAO/WHO E
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants [elektronikus dokumentum] : forty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives 1997 Rome, Italy
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1999
Terjedelem:
96 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 884.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1080
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addJoint FAO/WHO E
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants [elektronikus dokumentum] : forty-fourth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives 1995 Rome Italy
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1995
Terjedelem:
54 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 859.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1072
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addJoint FAO/WHO E
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : fifty-fifth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives 2000, Geneva, Switzerland
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2001
Terjedelem:
107 p.
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1070
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addJoint FAO/WHO E
Cím:
Evaluation of certain food additives : sixty-third report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2005
Terjedelem:
157 p.
Terjesztés:
ISBN 9241209283
Sorozat:
WHO technical report series ; 928.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink: