Keresés
Food poisoning
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-7-ig
( összes: 1 oldal: 7 db )
Keresési feltétel: Összes: Food poisoning
Keresési feltétel: Összes: Food poisoning
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
31449
Könyv
Mű kulcs:
Salmonella and campylobacter iWorld Health Or
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 19.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3616
Könyv
Mű kulcs:
Toxic oil syndromeTerraciniB.
Cím:
Toxic oil syndrome : ten years of progress
:
Terracini, B.
Szerzők:
[szerk. B. Terracini], [WHO Regional Office for Europe]
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2004
Terjedelem:
205 p.
Terjesztés:
ISBN 9289010630
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3614
Könyv
Mű kulcs:
Toxic oil syndromeWorld Health Or
Cím:
Toxic oil syndrome : current knowledge and future perspectives
:
World Health Organization. Regional Office for Europe
Szerzők:
[szerk. WHO Regional Office for Europe]
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 1992
Terjedelem:
163 p.
Terjesztés:
ISBN 9289013052
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3291
Könyv
Mű kulcs:
Salmonellosis control [elektro
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Salmonellosis control [elektronikus dokumentum] : the Role of animal and product hygiene : report of a WHO Expert Committee
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1988
Terjedelem:
83 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 774.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1865
Könyv
Mű kulcs:
Health surveillance and manageWorld Health Or
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Health surveillance and management procedures for food-handling personnel [elektronikus dokumentum] : Report of a WHO Consultation
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1989
Terjedelem:
47 p.
Terjesztés:
ISBN 924120785X
Sorozat:
WHO technical report series ; 785.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1370
Könyv
Mű kulcs:
Foodborne disease outbreaksWorld Health Or
Cím:
Foodborne disease outbreaks : guidelines for investigation and control
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2008
Terjedelem:
146 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241547222
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1102
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addWorld Health Or
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Evaluation of certain food additives and naturally occuring toxicants [elektronikus dokumentum] : thirty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1992
Terjedelem:
49 p.
Terjesztés:
ISBN 9241208287
Sorozat:
WHO technical report series ; 828.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink: