Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-7-ig ( összes: 1 oldal: 7 db )
Keresési feltétel: Összes: Food poisoning
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Toxic oil syndrome : ten years of progress
Szerzők:
[szerk. B. Terracini], [WHO Regional Office for Europe]
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2004
Terjedelem:
205 p.
Terjesztés:
ISBN 9289010630
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Toxic oil syndrome : current knowledge and future perspectives
Szerzők:
[szerk. WHO Regional Office for Europe]
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 1992
Terjedelem:
163 p.
Terjesztés:
ISBN 9289013052
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Salmonellosis control [elektronikus dokumentum] : the Role of animal and product hygiene : report of a WHO Expert Committee
Megjelenés:
Terjedelem:
83 p.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Health surveillance and management procedures for food-handling personnel [elektronikus dokumentum] : Report of a WHO Consultation
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
47 p.
Terjesztés:
ISBN 924120785X
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Foodborne disease outbreaks : guidelines for investigation and control
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
146 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241547222
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Evaluation of certain food additives and naturally occuring toxicants [elektronikus dokumentum] : thirty-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
49 p.
Terjesztés:
ISBN 9241208287
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: