Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-6-ig ( összes: 1 oldal: 6 db )
Keresési feltétel: Összes: Food microbiology
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines
Megjelenés:
Terjedelem:
61 p.
Terjesztés:
ISBN 9241562374
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Hazard analysis critical control point evaluations : a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage
Szerzők:
[F. L. Bryan] ; [szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
72 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Foodborne disease in OECD countries : present state and economic costs
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9264105360
Nyelv:
eng
Példányok:
Cikk
Cím:
Commercial kitten moist food inactivated Toxoplasma gondii tissue cysts instantaneously
Szerzők:
A. L. Chryssafidis [et al.]
Folyóirat címe:
European Journal of Microbiology and Immunology
Számozás:
14. évf. Suppl. 1. szám - 2024. 9. 9. (p. 66-67..)
Terjedelem:
p. 66-67..
Megjegyzés:
Elhangzott: 17th International Congress on Toxoplasmosis (ToxoXVII ) Berlin, Germany, May 26th-29th 2024
Nyelv:
angol
Cikk
Cím:
Polyphenolic compounds in the combat of foodborne infections – An update on recent evidence
Szerzők:
Carolin B. Menikheim [et al.]
Folyóirat címe:
European Journal of Microbiology and Immunology
Számozás:
14. évf. 2. szám - 2024. 9. 9. (p. 116-125.)
Terjedelem:
p. 116-125.
Nyelv:
angol