Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-4-ig ( összes: 1 oldal: 4 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Food microbiology
Rendezés:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines
Megjelenés:
Terjedelem:
61 p.
Terjesztés:
ISBN 9241562374
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Hazard analysis critical control point evaluations : a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage
Szerzők:
[F. L. Bryan] ; [szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
72 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Foodborne disease in OECD countries : present state and economic costs
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9264105360
Nyelv:
eng
Példányok: