Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-4-ig
( összes: 1 oldal: 4 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Food microbiology
Keresési feltétel: Tárgyszó: Food microbiology
Rendezés:
Rekord sorszám:
31447
Könyv
Mű kulcs:
Risk characterization of microWorld Health Or
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 17.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1645
Könyv
Mű kulcs:
Hazard characterization for paJointFAO/WHO Secreta
Cím:
Hazard characterization for pathogens in food and water : guidelines
:
Joint FAO/WHO Secretariat on Risk Assessment of Microbiological Hazards in Food
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2003
Terjedelem:
61 p.
Terjesztés:
ISBN 9241562374
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1643
Könyv
Mű kulcs:
Hazard analysis critical contrBryanF. L.
Cím:
Hazard analysis critical control point evaluations : a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage
:
Bryan, F. L.
Szerzők:
[F. L. Bryan] ; [szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1992
Terjedelem:
72 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1368
Könyv
Mű kulcs:
Foodborne disease in OECD counWorld Health Or
Cím:
Foodborne disease in OECD countries : present state and economic costs
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2003
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9264105360
Nyelv:
eng
Példányok:
Rekordlink: