Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-4-ig ( összes: 1 oldal: 4 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Food hygiene
Rendezés:
Könyv
Cím:
Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008.
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
xi, 276 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241598941
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Foodborne diseases : a focus for health education
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
198 p. 25 cm
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Food safety issues associated with products from aquaculture [elektronikus dokumentum] : report of a Joint FAO/NACA/WHO study group
Megjelenés:
Terjedelem:
55 p.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Food and health in Europe : a new basis for action2
Szerzők:
[szerk. A. Robertson], [Cristina Tirado], [Tim Lobstein] [et al.]
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2004
Terjedelem:
385 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 928901363X
Nyelv:
angol
Csatolmányok:
Példányok: