Keresés
Food hygiene
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-5-ig
( összes: 1 oldal: 5 db )
Keresési feltétel: Összes: Food hygiene
Keresési feltétel: Összes: Food hygiene
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
32302
Könyv
Mű kulcs:
Benefits and risks of the use World Health Or
Cím:
Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008.
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xi, 276 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241598941
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1372
Könyv
Mű kulcs:
Foodborne diseasesWorld Health Or
Cím:
Foodborne diseases : a focus for health education
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Közreműködők:
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2000
Terjedelem:
198 p. 25 cm
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1364
Könyv
Mű kulcs:
Food safety issues associated Joint FAO/NACA/
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Food safety issues associated with products from aquaculture [elektronikus dokumentum] : report of a Joint FAO/NACA/WHO study group
:
Joint FAO/NACA/WHO Study Group on Food Safety Issues Associated with Products from Aquaculture 1997
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1999
Terjedelem:
55 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 883.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
1356
Könyv
Mű kulcs:
Food and health in EuropeRobertsonA.
Cím:
Food and health in Europe : a new basis for action2
:
Robertson, A.
Szerzők:
[szerk. A. Robertson], [Cristina Tirado], [Tim Lobstein] [et al.]
Megjelenés:
Copenhagen : WHO Regional Office for Europe, 2004
Terjedelem:
385 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 928901363X
Sorozat:
Nyelv:
angol
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3291
Könyv
Mű kulcs:
Salmonellosis control [elektro
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Salmonellosis control [elektronikus dokumentum] : the Role of animal and product hygiene : report of a WHO Expert Committee
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1988
Terjedelem:
83 p.
Sorozat:
WHO technical report series ; 774.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink: