Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-9-ig ( összes: 1 oldal: 9 db )
Keresési feltétel: Összes: Food handling
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Some naturally occurring substances : food items and constituents, heterocyclic aromatic amines and mycotoxins
Szerzők:
International Agency for Research on Cancer
Terjedelem:
599 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9283212568
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Safe food handling : a training guide for managers of food service establishments
Megjelenés:
Terjedelem:
142 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods : interpretative report
Megjelenés:
Rome : FAO, 2004
Terjedelem:
48 p.
Terjesztés:
ISBN 9251051267
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Health surveillance and management procedures for food-handling personnel [elektronikus dokumentum] : Report of a WHO Consultation
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
47 p.
Terjesztés:
ISBN 924120785X
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Hazard analysis critical control point evaluations : a guide to identifying hazards and assessing risks associated with food preparation and storage
Szerzők:
[F. L. Bryan] ; [szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
72 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Foodborne diseases : a focus for health education
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
198 p. 25 cm
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
DVD/WHO/TRS
Cím:
Control of foodborne trematode infections [elektronikus dokumentum] : report of a WHO study group
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
157 p.
Terjesztés:
ISBN 924120849X
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: