Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 2.oldal: 11-20-ig ( összes: 8 oldal: 79 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Food contamination
Rendezés:
Könyv
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Principles and methods for the risk assessment of chemicals in food
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
18 chapters
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-157240-8
Megjegyzés:
Written to be stand-alone chapters, allowing individual updates without having to reprint the whole book
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : Seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by World Health Organizaton]
Megjelenés:
Terjedelem:
viii, 80 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-120956-4
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Terrorist threats to food : guidance for establishing and strengthening prevention and response systems
Szerzők:
[szerk. World Health Organization]
Megjelenés:
Terjedelem:
46 p.
Terjesztés:
ISBN 9241545844
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Some naturally occurring substances : food items and constituents, heterocyclic aromatic amines and mycotoxins
Szerzők:
International Agency for Research on Cancer
Terjedelem:
599 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9283212568
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Some naturally occurring and synthetic food components, furocoumarins and ultraviolet radiation
Szerzők:
World Health Organization24
Terjedelem:
444 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Safe food handling : a training guide for managers of food service establishments
Megjelenés:
Terjedelem:
142 p.
Nyelv:
eng
Példányok: