Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig
( összes: 2 oldal: 13 db )
Keresési feltétel: Szerző: Food and Agriculture Organization of the United Nations
Keresési feltétel: Szerző: Food and Agriculture Organization of the United Nations
Rendezés:
Rekord sorszám:
64594
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addWorld Health Or
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization (Geneva) (CHE) ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2015
Terjedelem:
X, 124 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209908
Sorozat:
WHO Technical Report Series ; 990.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
57393
Könyv
Mű kulcs:
Evaluation of certain food addWorld Health Or
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2013
Terjedelem:
vii, 75 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209830
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31449
Könyv
Mű kulcs:
Salmonella and campylobacter iWorld Health Or
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 19.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31447
Könyv
Mű kulcs:
Risk characterization of microWorld Health Or
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 17.
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31445
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessment of CampylobactWorld Health Or
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Sorozat:
Microbiological risk assessment series ; no. 12.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
31443
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessment of CampylobactWorld Health Or
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 2009
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Sorozat:
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3474
Könyv
Mű kulcs:
Strategies for assessing the sWorld Health Or
Cím:
Strategies for assessing the safety of foods produced by biotechnology : report of a joint FAO/WHO consultation [held in Geneva from 5 to 10 November 1990]
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Szerzők:
[szerk. World Health Organization], [Food and Agriculture Organization of the United Nations]
Megjelenés:
Geneva : World Health Organization, 1991
Terjedelem:
59 p.
Nyelv:
eng
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3253
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments of Vibrio vulWorld Health Or
Cím:
Risk assessments of Vibrio vulnificus raw oysters : interpretative summary and technical report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
114 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563109
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3251
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments of Listeria mFoodand Agriculture
Cím:
Risk assessments of Listeria monocytogenes in ready-to-eat foods : interpretative report
:
Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Rome : FAO, 2004
Terjedelem:
48 p.
Terjesztés:
ISBN 9251051267
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
3249
Könyv
Mű kulcs:
Risk assessments of choleragenWorld Health Or
Cím:
Risk assessments of choleragenic Vibrio cholerae 01 and 0139 in warm water shrimp for international trade : interpretative summary and technical report
:
World Health Organization (Geneva) (CHE)
Megjelenés:
Rome : FAO, 2005
Terjedelem:
90 p.
Terjesztés:
ISBN 9241563125
Sorozat:
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Rekordlink: