Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 6 oldal: 55 db )
Keresési feltétel: Összes: Food additives
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : Eightieth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
közread. World Health Organization (Geneva) (CHE) Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
XII, 114 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209953
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization (Geneva) (CHE) ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
X, 124 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209908
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 75 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209830
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : Seventy-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
194 p. 24 cm
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-fourth [74th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
148 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209663
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third [73rd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 227 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209601
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Principles and methods for the risk assessment of chemicals in food
Szerzők:
World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
18 chapters
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-157240-8
Megjegyzés:
Written to be stand-alone chapters, allowing individual updates without having to reprint the whole book
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : Seventy-first meeting of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by World Health Organizaton]
Megjelenés:
Terjedelem:
viii, 80 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-120956-4
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Some naturally occurring and synthetic food components, furocoumarins and ultraviolet radiation
Szerzők:
World Health Organization24
Terjedelem:
444 p.
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Principles for the safety assessment of food additives and contaminants in food
Szerzők:
közread. World Health Organization (Geneva) (CHE)
Megjelenés:
Terjedelem:
174 p.
Nyelv:
eng
Példányok: