Keresés
Food
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig
( összes: 13 oldal: 127 db )
Keresési feltétel: Összes: Food
Keresési feltétel: Összes: Food
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
103220
Cikk
Mű kulcs:
Consumer Perception of the BehMeszlényiCsilla Ágnes
Cím:
Consumer Perception of the Behaviour of Food Industry Enterprises Towards the Environment
:
Meszlényi, Csilla Ágnes
Szerzők:
Csilla Ágnes Meszlényi, György Hampel
Folyóirat címe:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Számozás:
70. évf. 2. szám - 2024. 10. 7. (p. 42.)
Terjedelem:
p. 42.
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
70(2), 42.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
103218
Cikk
Mű kulcs:
Investigating the Impact of COPirosEdina
Cím:
Investigating the Impact of COVID-19 on the Online Food Purchasing Behaviour of University Students Using TAM Model
:
Piros, Edina
Szerzők:
Edina Piros, András Fehér
Folyóirat címe:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Számozás:
70. évf. 2. szám - 2024. 10. 7. (p. 30.)
Közreműködők:
Terjedelem:
p. 30.
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
70(2), 30.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
101838
Cikk
Mű kulcs:
Commercial kitten moist food iChryssafidis,A. L.
Cím:
Commercial kitten moist food inactivated Toxoplasma gondii tissue cysts instantaneously
:
Chryssafidis,, A. L.
Szerzők:
A. L. Chryssafidis [et al.]
Folyóirat címe:
European Journal of Microbiology and Immunology
Számozás:
14. évf. Suppl. 1. szám - 2024. 9. 9. (p. 66-67..)
Terjedelem:
p. 66-67..
Megjegyzés:
Elhangzott: 17th International Congress on Toxoplasmosis (ToxoXVII ) Berlin, Germany, May 26th-29th 2024
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
14(0), 66-67..
Rekordlink:
Rekord sorszám:
101656
Cikk
Mű kulcs:
Polyphenolic compounds in the MenikheimCarolin B.
Cím:
Polyphenolic compounds in the combat of foodborne infections – An update on recent evidence
:
Menikheim, Carolin B.
Szerzők:
Carolin B. Menikheim [et al.]
Folyóirat címe:
European Journal of Microbiology and Immunology
Számozás:
14. évf. 2. szám - 2024. 9. 9. (p. 116-125.)
Terjedelem:
p. 116-125.
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
14(2), 116-125.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
101418
Cikk
Mű kulcs:
Experiences from people being BorsosRebeka
Cím:
Experiences from people being on whole food plant-based diet and the effects of that dietary plan
:
Borsos Rebeka
Szerzők:
Borsos Rebeka [et al.]
Folyóirat címe:
Népegészségügy
Számozás:
101. évf. 2. szám - 2024. 9. 5. (p. 120-121.)
Terjedelem:
p. 120-121.
Megjegyzés:
Elhangzott: Népegészségügyi Képző- és Kutatóhelyek Országos Egyesületének XVII. konferenciája : 2024. augusztus 28-30. : "Népegészségügyi és egészségügyi szakemberek szerepe a lakosság egészségi állapotának alakulásában"
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
101(2), 120-121.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
101332
Cikk
Mű kulcs:
"Food is Medicine" - Az étrendFeketeMónika
Cím:
/"Food is Medicine/" - Az étrend szerepe a krónikus betegségek megelőzésében és kezelésében
:
Fekete Mónika
Szerzők:
Fekete Mónika, Lehoczki Andrea, Varga János Tamás
Folyóirat címe:
Integráló Infekciókontroll
Számozás:
3. évf. 2. szám - 2024 (p. 27-35.)
Terjedelem:
p. 27-35.
Nyelv:
magyar
Számozás irod.:
3(2), 27-35.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
100869
Cikk
Mű kulcs:
Using latent class analysis toAloiMatteo
Cím:
Using latent class analysis to identify different clinical profiles according to food addiction symptoms in obesity with and without binge eating disorder
:
Aloi, Matteo
Szerzők:
Matteo Aloi [et al.]
Folyóirat címe:
Journal of Behavioral Addictions
Számozás:
13. évf. 1. szám - 2024 (p. 262-275.)
Terjedelem:
p. 262-275.
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
13(1), 262-275.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
99466
Cikk
Mű kulcs:
Recent Developments in IgE-basRéthyLajos A.
Cím:
Recent Developments in IgE-based Food Allergy Diagnosis
:
Réthy, Lajos A.
Szerzők:
Lajos A. Réthy
Folyóirat címe:
Hungarian Pediatrics
Számozás:
1. évf. 2. szám - 2023. 7. 5. (p. 13-15.)
Közreműködők:
Terjedelem:
p. 13-15.
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
1(2), 13-15.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
96424
Cikk
Mű kulcs:
Changes to Act CIII of 2011 onMikosIstván
Cím:
Changes to Act CIII of 2011 on the Public Health Product Tax in years 2022 and 2023 and their impact on the Hungarian food industry, particularly the bakery industry
:
Mikos István
Szerzők:
Mikos István
Folyóirat címe:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Számozás:
70. évf. 1. szám - 2024 (p. 22-39.)
Közreműködők:
Terjedelem:
p. 22-39.
Nyelv:
angol
Számozás irod.:
70(1), 22-39.
Rekordlink:
Rekord sorszám:
93897
Könyv
Mű kulcs:
Magyar Táplálkozástudományi TáBíróLajos
Cím:
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLV. Vándorgyűlése : Szeged, 2022. október 20-22. : programfüzet és összefoglalók
:
Bíró Lajos
Szerzők:
szerk. Bíró Lajos [et al.] ; [közread. a Magyar Táplálkozástudományi Társaság]
Megjelenés:
Budapest : Magyar Táplálkozástudományi Társaság, 2022
Terjedelem:
76 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-5606-12-0 fűzött : 0,- Ft
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Analitikák:
Példányok:
Rekordlink: