Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 2.oldal: 11-20-ig ( összes: 11 oldal: 102 db )
Keresési feltétel: Tárgyszó: Food
Rendezés:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : Seventy-sixth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
194 p. 24 cm
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : seventy-fifth[75th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 101 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209694
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-fourth [74th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
[publ. by] World Health Organization
Megjelenés:
Terjedelem:
148 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209663
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-third [73rd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 227 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209601
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain contaminants in food : seventy-second [72nd] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
105 p.
Terjesztés:
ISBN 97824120595
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008.
Szerzők:
World Health Organization, FAO
Megjelenés:
Terjedelem:
xi, 276 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241598941
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : interpretative summary
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
35 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547352
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: