Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-8-ig ( összes: 1 oldal: 8 db )
Keresési feltétel: Szerző: Bánáti Diána
Rendezési szempont:
Cikk
Cím:
Perception of Edible Insects in Hungary. Online Survey Among University Students and Graduates
Szerzők:
Bánáti Diána, Lendvai Edina
Folyóirat címe:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Számozás:
70. évf. 2. szám - 2024. 10. 7. (p. 13.)
Terjedelem:
p. 13.
Nyelv:
angol
Cikk
Cím:
Az ehető rovarok megítélése Magyarországon : Diplomások és egyetemi hallgatók körében végzett online kutatás
Szerzők:
Bánáti Diána, Lendvai Edina
Folyóirat címe:
Élelmiszervizsgálati Közlemények
Számozás:
70. évf. 2. szám - 2024. 10. 7. (p. 13-29.)
Terjedelem:
p. 13-29.
Nyelv:
magyar
Cikk
Cím:
A táplálkozástudomány aktuális kihívásai
Szerzők:
Rurik Imre, Péter Szabolcs, Bánáti Diána
Folyóirat címe:
Orvosi Hetilap
Számozás:
165. évf. 13. szám - 2024. 6. 3. (p. 483-488.)
Terjedelem:
p. 483-488.
Nyelv:
magyar
Könyv
Cím:
A magyar lakosság életmódja : táplálkozás, testmozgás és lélek : Fehér Könyv a TÉT Platform Egyesület kutatásainak adatai alapján
Szerzők:
szerk. Antal Emese [et al.]
Megjelenés:
Budapest : TÉT Platform Egyesület, 2017
Terjedelem:
110 p. 22 cm
Terjesztés:
ISBN 9789631299960 kötött : 1000
Megjegyzés:
Bibliogr.: a fejezetek végén
Nyelv:
magyar
Analitikák:
Példányok:
Könyv
Cím:
Minőség és agrárstratégia
Szerzők:
összeáll. Láng István, Csete László
Megjelenés:
Budapest : MTA, 1999
Terjedelem:
408 p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 963-508-100-6 fűzött
Sorozat:
Magyarország az ezredfordulón. II., Az agrárium helyzete és jövője
Megjegyzés:
Bibliogr. a fejezetek végén. - Összefoglalás angol nyelven
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Könyv
Cím:
Gluténmentes élelmiszerek : A Központi Élelmiszer-tudományi Kutatóintézetben /"A gluténmentes élelmiszerek fogyasztói megítélésének aktuális kérdései/" címmel 2005. május 9-én tartott tudományos szimpózium előadásainak átdolgozott anyaga
Szerzők:
szerk. Bánáti Diána, Molnár Imre
Terjedelem:
66 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-735-808-0 fűzött
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Könyv
Cím:
Genetikailag módosított növények az élelmiszerláncban
Szerzők:
szerk. Bánáti Diána, Gelencsér Éva
Terjedelem:
191 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-7358-10-4 fűzött
Sorozat:
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Együtt Magyarország élelmiszer-biztonságáért : (NKFP pályázat keretében elért eredmények)
Szerzők:
szerk. Bánáti Diána
Terjedelem:
40 p.
Terjesztés:
ISBN 963-7358-09-9 fűzött
Sorozat:
Élelmiszer-biztonsági kötetek, ISSN 1788-4500 ; 3.
Nyelv:
magyar
Példányok: