Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 3 oldal: 29 db )
Keresési feltétel: Összes: Agriculture
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Evaluation of Certain Veterinary Drug Residues in Food : Eighty-first report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
közread. World Health Organization (Geneva) (CHE) Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
XI, 110 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209977
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives and contaminants : Eightieth report of the joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
közread. World Health Organization (Geneva) (CHE) Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
XII, 114 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209953
Nyelv:
eng
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-ninth report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization (Geneva) (CHE) ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
X, 124 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-92-4-1209908
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
WHO Guidelines for the safe use of wastewater, excreta and greywater in agriculture and aquaculture : vol 2., wastewater use in agriculture
Szerzők:
szerk. World Health Organization (Geneva) (CHE)
Megjelenés:
Terjedelem:
196 p.
Terjesztés:
ISBN 9241546832
Példányok:
Könyv
Cím:
International Meeting on Economic, Social and Health Issues in Tobacco Control : report of a WHO international meeting, Kobe, Japan, 3-4 December
Szerzők:
szerk. World Health Organization. Centre for Health Development
Megjelenés:
Terjedelem:
217 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 92-95036-00-X
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain food additives : seventy-seventh report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization ; társszerző Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 75 p. 23 cm
Terjesztés:
ISBN 9789241209830
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Evaluation of certain veterinary drug residues in food : seventy-fifth[75th] report of the Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations, Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives
Megjelenés:
Terjedelem:
vii, 101 p.
Terjesztés:
ISBN 9789241209694
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Salmonella and campylobacter in chicken meat : meeting report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xvi, 49 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547901
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk characterization of microbiological hazards in food : guidelines
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
xiii, 119 p
Terjesztés:
ISBN 978924154789
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok:
Könyv
Cím:
Risk assessment of Campylobacter spp. in broiler chickens : technical report
Szerzők:
World Health Organization, Food and Agriculture Organization of the United Nations
Megjelenés:
Terjedelem:
132 p
Terjesztés:
ISBN 9789241547369
Nyelv:
eng
Csatolmányok:
Példányok: