Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 2 oldal: 15 db )
Keresési feltétel: Összes: élelmiszer ellenőrzés
Rendezési szempont:
Könyv
Cím:
Kézikönyv a HACCP rendszer kialakításához : vendéglátók, közétkeztetők részére
Szerzők:
írta és szerk. Consact-Mavemisz szakértői munkacsoportja
Megjelenés:
Budapest : Consact : Mavemisz, 2001
Terjedelem:
cserelapos mappa 26 cm
Terjesztés:
cserelapos mappa
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Funkcionális élelmiszerek
Szerzők:
Csapó János, Albert Csilla, Csapóné Kiss Zsuzsanna
Megjelenés:
Kolozsvár : Scientia Kiadó, 2016
Terjedelem:
210 p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-606-975-001-8 fűzött
Megjegyzés:
Összefoglalás angol és román nyelven. - Bibliogr.: p. 203-205.
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Magyarország fehérjegazdálkodásának helyzete és a fejlesztés stratégiája
Szerzők:
szerk. Babinszky László ; írták Babinszky László [et al.] ; [közread. a] Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya
Megjelenés:
Budapest : Agroinform Kiadó, 2002
Terjedelem:
207 p. ill. 25 cm
Terjesztés:
ISBN 963-508-376-9 fűzött : 100,- Ft
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Penészgombák - mikotoxinok a táplálékláncban
Szerzők:
szerk. Kovács Ferenc ; [közread. a] Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya
Megjelenés:
Budapest : Agroinform Kiadó, 2001
Terjedelem:
212 p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 963-508-320-3 fűzött
Megjegyzés:
Bibliogr. fejezetenként
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Agrártermelés , élelmiszerminőség, népegészségügy
Szerzők:
szerk. Kovács Ferenc ; [közread. a] Magyar Tudományos Akadémia Agrártudományok Osztálya
Kiadásjelzés:
2. bőv. kiad
Megjelenés:
Budapest : Agroinform Kiadó, 2002
Terjedelem:
168 p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 963-508-070-0 fűzött
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Élelmiszer-biztonság, EU-szabályozás
Szerzők:
szerk. Kovács Ferenc, Biró Géza
Megjelenés:
Budapest : Agroinform Kiadó, 2003
Terjedelem:
288 p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 963-502-780-X fűzött : 100,- Ft
Megjegyzés:
Bibliogr. a fejezetek végén
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Round table conference on food production nutrition health
Szerzők:
[szerk. Rajki Sándor], [Áke Bruce]
Megjelenés:
Budapest : Akadémiai Kiadó, 1983
Terjedelem:
250 p. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 963-05-3211-5 kötött
Nyelv:
angol
Példányok:
Könyv
Cím:
A magyarországi hatósági élelmiszer-ellenőrzés kialakulása és rövid története és arcképek a magyar hatósági élelmiszer-ellenőrzés történetéből (1970-1993)
Szerzők:
Gönczy Árpád
Megjelenés:
Budapest : [s. n.], 1993
Terjedelem:
71 p.
Terjesztés:
5,- Ft
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Kórházi élelmezési üzemszervezés
Szerzők:
Rigó János, Gaál Jánosné, Simon Gergely
Megjelenés:
Budapest : ESZTIK, 1982
Terjedelem:
82 p. ill. 30 cm
Terjesztés:
ISBN 963-7502-54-8 fűzött
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv
Cím:
Kézikönyv a HACCP rendszer kialakításához : Egészségügyi közétkeztetők részére
Megjelenés:
Terjedelem:
136 p. 30 cm
Terjesztés:
fűzött
Nyelv:
magyar
Példányok: